Logistika

Poiščemo najugodnejšo različico transporta, omogočimo skladiščenje ali pretovor v najkrajšem možnem času.Skladiščenje
Skupna površina pokritih in odkritih skladiščnih površin znaša 6.500 m2. Omogoča nam opravljanje vseh potrebnih manipulacij vezanih na obvladovanje nam zaupanih blagovnih tokov. Izkušeno osebje, ustrezna oprema in prilagodljiva organizacija dela omogočata in zagotavljata časovno ter cenovno najbolj ugodne logistične rešitve.

Logistični projekti
V ponudbi logističnih projektov izstopamo na področju selitev kompletnih proizvodnih linij in pri logistični podpori izvajanja investicijskih del v tujini. Preko mreže partnerjev omogočamo logistično podporo, ki jo zahteva nastop na sejmih in razstavah po vsem svetu.
V okviru logističnih projektov nudimo tudi logistični inženiring ( analiza stanja, svetovanje in optimizacija logističnih procesov).

Zunanje upravljanje (outsourcing)
Za podjetja, ki nam zaupajo v upravljanje svoje logistične aktivnosti, izvajamo kompletni servis. Win - Win kombinacija je naš način dela.
Poleg kompletnega logističnega servisa v skladu z zahtevami naročnikov ponujamo tudi posamezne storitve v logističnem procesu kot so : hramba blaga, komisioniranje, etiketiranje, tehtanje, vodenje zalog in arhiviranje.

Naše prednosti